Prosjekter

Nordic Eiendom leverer prosjekter fra konsept til virkelighet, og vi tar stolthet i å forme unike eiendomsprosjekter som setter standarden. Vårt team av dedikerte fagfolk og samarbeidspartnere er din garanti for gjennomføringsevne og suksess. Les mer om noen av våre prosjekter her.

Arena Larsneset

Byhagen: Med Byhagen på Larsneset får Harstad et boligtilbud byen aldri har sett maken til. Rundt 120 topp moderne leiligheter fra ca. 31 – 166 kvadratmeter og en standard som overgår det meste. Du bor rett ved bryggekanten med suveren utsikt mot Rolla, fjellene på Grytøya og Trondenes Kirke. Fjellene i horisonten mot en himmel som maler nye bilder hver dag, de evig endrende formene på havet og lyden fra båtliv – her blir du omgitt av de beste kvalitetene i landsdelen vår.

Prosjektet består av to byggetrinn hvorav første byggetrinn har 41 leiligheter fordelt på to punkthus ytterst mot brygga. Dette er en premium beliggenhet som virkelig fortjener uttrykket spektakulært, både ut mot havet og inn mot hagen. Byggetrinn to tar for seg bygg 4 som ligger parallelt med kaia, også her med fabelaktig utsikt enten mot havet eller hagen og byliv.

Byhagen er også så mye mer enn et boligprosjekt. De to nederste etasjene er dedikert butikker, kafeer, restauranter og andre kulturtilbud.

Dette prosjektet har egen nettside
Hvedings gate 1

Hvedings gate 1: Nordic gruppen renoverer nå Hvedings gate 1 i samarbeid med Norconsult, som fra høsten 2024 blir nye leietakere i byggets 2. og 3. etasje. Bygget vil få en ny fasade og vil når det er ferdig fremstå som et moderne og spennende bygg i Harstad sentrum. Bygget vil også få miljøsertifiseringen Breeam-In-Use. Under renoveringen ønsker Nordic-gruppen og Norconsult å ta hensyn til tomten og byggets historie, men samtidig muliggjøre en bærekraftig bruk av bygningen for fremtiden.

BREEAM står for Building Research Establishment Environmental Assessment Method og er en av de mest anerkjente miljøsertifiseringsordningene for bygninger. BREEAM ble utviklet i Storbritannia på 1990-tallet og brukes nå globalt for å vurdere og sertifisere bygningers miljøprestasjon. BREEAM vurderer bygninger ut fra kriterier som energieffektivitet, materialbruk, avfallshåndtering, vannforbruk, arealbruk, forurensning, helse – og innemiljø.

Nordic-gruppen bygger nytt hotell på kaikanten i Tromsø sentrum

Nordic-gruppen bygger nytt hotell på kaikanten i Tromsø sentrum: Nordic-gruppen vil sammen med Tromsø Havn realisere planene om å bygge hotell på kaikanten i Tromsø sentrum. Tromsø-selskapet Hamperokken Arkitektur er engasjert i prosjektet

Hotelltomta på Prostneset har en grunnflate på 900 kvm og kan i henhold til reguleringsplanen bebygges med et hotell på ca. 4500 kvm. Partene ønsker å bygge et kompakt hotell med rundt 100 rom, noe møtekapasitet og en restaurant i hovedsak for hotellets gjester. Det arbeides med materialvalg og ulike løsninger for å sikre at hotellet blir så miljøvennlig som mulig. Åpning planlegges til slutten av tredje kvartal 2025.

Prostneset er et sentralt trafikk-knutepunkt for reisende og det er viktig at både det og hensynet til en effektiv og sikker havnedrift i sentrum ivaretas. Tromsø Havn ønsker derfor å være delaktig i utviklingen av området og vil gjennom selskapet TG Næringseiendom AS sammen med Nordic-gruppen realisere hotellplanene på tomta mellom Prostneset og Ishavshotellet.