Scandic Grand Tromsø

Hotellet ligger sentralt i Tromsø ved shopping sentere, butikker, restauranter og kaféer. Bare 3 km fra flyplassen og med offentlig transport innen gangavstand.

 

Vårt komfortable hotell ligger sentralt i Tromsø, en by omgitt av fjell, fjorder og øyer. Tromsø er en by med mye kultur og historie å tilby. Byen er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker å se nordlyset, dra på hvalsafari, fisketurer, sykling og mye mer. Gå ikke glipp av et besøk til vakre Arktisk alpin Botanisk hage, Polarmuseet, en tur til Kvaløya eller Tromsø Lapland.

 

Service

Restauranten på Scandic Grand tilbyr en stor frokostbuffet hver dag. Vår Gründer Café & Bar serverer lunsj og middag i en uformell atmosfære. I løpet av helgene er den en del av Tromsøs uteliv, og tar navnet Gründer by night. Våre 4 møterom er store og lyse, med naturlig dagslys og WiFi. Det største rommet har kapasitet for opptil 150 deltakere.

 

Rommene

Få en god natts søvn i et av våre komfortable rom.

 

Våre standardrom har bad med dusj og tilbyr shampoo, dusjsåpe og såpe fra FACE Stockholm. Våre rom er møblert med deilige lenestoler, leselampe og bord, og de aller fleste har tregulv. Alle rom har selvfølgelig TV, telefon og gratis WiFi. Standardrommene er tilgjengelige med en enkeltseng, en queen size-seng, en king size-seng eller to separate senger.

 

Velger du å gå opp et par nivåer, finner du luksusen i en av våre mange juniorsuiter! Deilige badekåper, store puter, se TV fra senga eller fra sofaen og lag deg en deilig kopp kaffe fra maskinen som står på suiten.

Grand Tromso_Vinboden Grand Tromso_junior suite 719_2 Grand Tromso_front desk Grand Tromso_lobby2 frokostbuffet 2 - Komprimert 619 fra spisebord Fasade Grand 2014 vinter - komprimert

 

Booking