Scandic Harstad

Harstad ligger vakkert til ved vannet på den store øya Hinnøya. Grottebadet vannpark, som ligger i et fjell sentralt i Harstad, er en populær familieattraksjon, i tillegg til lette sykkelruter med lite trafikk. Lær mer om vikinger på Trondenes Historiske Senter eller ta en dagstur til Lofoten. Hotellet vårt ligger sentralt i Harstad, nær havnen og vannkanten.

 

 

Scandic Harstad ligger i vakre Harstad, med gangavstand til alt byen har å tilby. Beliggenhet nær havnen og vannkanten.

Hotellet vårt i Harstad ligger i sentrum, nær vannkanten og offentlig transport. Det er et flott utgangspunkt for sykkelturer, en dagstur til Lofoten, Grottebadet vannpark eller den nærliggende golfbanen. Rett rundt hjørnet vil du også finne kulturaktiviteter og spennende restauranter som serverer mat laget med lokale råvarer.

 

Service

Restauranten vår serverer en stor frokost hver dag. Lunsj og middag serveres på forespørsel. I baren serverer vi lettere mat og drikke, noen ganger i selskap av livemusikk. Vi har 7 møterom med kapasitet for opptil 450 deltakere. Det største rommet, Nordic Hall, passer for møter, konserter og arrangementer. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi.

 

Rommene

Få en god natts søvn i et av våre komfortable standardrom. Alle våre standardrom har bad med dusj eller badekar, og tilbyr sjampo, dusjsåpe ogsåpe fra FACE Stockholm.

 

Rommene har teppebelagte gulv, og er møblert med lenestol og bord. De er utstyrt med TV, telefon og gratis WiFi. Våre standardrom er tilgjengelige med en enkeltseng (90 cm) eller to separate senger (2 x 90 cm). Rommene er mellom 15 og 24 m² og har plass til 1-2 personer.

 

Vi tilbyr moderne konferansefasiliteter for opptil 450 deltakere sentralt i Harstad, med gangavstand til lokale attraksjoner og aktiviteter.

 Harstad_standard double  Harstad_meeting2 Harstad_master suite2 Harstad_lobby bar Harstad_lobby2 Harstad_detail       

 

 

Booking